-
14.- El prestigi a Desintegracio es basava en la quantitat de fill que té i de dones en el suedormitori. tambe depenia de quantes transformacion habia revre. L´home que mes prestigi tenia era Palafox.

15.-
  • Gitan netsko: era una dona , que a caus del tracte que va fer Bustamante amb Palafox, es va veure obligada a a nar a Desintegracio, que va ser la a amat, per obligacio del contracte , de Beran fins que que es va llançar per les escaleres , perque no volia tindre un fill de Palafox.
  • Beran de Panasper: era el fill de Aiello, panarca de Pao, que es va veure abligat a anar-se de Pao, i es va anar amb Palafox al planeta Desintegracio , on va rebre una educació per a podre ser el panarca de Pao més endavant.
  • Aiello: era el panarca de Pao fins que va ser asesinat per Bustamonte que es va posar al poder com nou panarca de Pao. Era el pare de Beran Panaster.
  • Lord Palafox: era el home de confiança que tenia l´antic panarca , l´hi va salvar la vida al seu fill por tan se-li a Desintegracio per a donar-li una educació per a ser el futur panarca de Pao. En el qual vol que l´ajude amb el seu pla.

18.- Els anys que Beran es trova a Desintegracio Pao esta pasn per una transformacio de ideologia per a podre combatre als tirans. Pero Bustamonte es va transformar en un tira, que asesinava els que no estaven amb ell o pensaren igual que ell

22.- Beran prengé la possessió del tro de Pao, perque Bustamonte va assesinar al seu pare i la forma de govern que estava realitzant no era el propio a Pao, i va reclamar el seu tro . es va donar a coneixer en u acte public per a que tot el mon sabera de la seua existencia.

23.- El pastitx es una llengua que es crea quan es troba a Desintegracio un grupde paonesos per aprende llenguatges .Esta llengua es crea amb la intencio de fer-la universal per a quan sevol tipus d´acció.