5) L’Institut de Desintegració és l’escola que hi ha a Desintegració on als xiquets els enssenyen tot el que han de saber sobre una funció determinada i així quan siguen majors puguen dessempenayar la funció que han aprés a l’escola i fer que tot funcione correctament.

6) Eban Buzbek és el comandant d’un planeta que esta proa de Pao. Aquest va anar a Pao per fer justícia ja que Bustamonte havía assasinat a mercantils d’allí. La majoria de la gent i dels soldats varen dixar a Bustamonte asoles i amb aquesta situació Bustamonte va pactar un tracte amb Eban Buzbek, en el qual ell continuaría sent el panarca de Pao però li tenia que pagar tots el mesos a Eban Buzbek.

25) (Pregunta voluntaria)
¿Qué va passar amb Gitan Netsko, i qui era?
Gitan era una paonesa que li va regalar Palafox a Beran qua aquest va complir els quince anys. Gitan li va dir a Beran que creia que estaba embarazada i varen anar a l’hospital per a fer-li les proves de rutina. Li varen dir que el fill era de Palafox i no de Beran i que quan el primer va arribar a l’hospital Gitan li va dir que no volia tindre un fill d’una persona com ell i es va tirar per les escales rodant i quan va parar ella i el xiquet ja eren morts.

15) Beran de Panasper és el fill de Aiello, el panarca de Pao,qua naques va morir Bustamonte va manar a Beran cap a Desintegració perque si el seu nebot no estava el panarca de Pao sería ell. Beran é va anar a Desintegració amb nou anys i va pasar 15 anys alli i després va tornar a Pao perque Desintegració no li agradava.

Bustamonte es l’oncle de Beran i germà de Aiello. Volia ser el panarca de Pao i ho va aconseguir quan va llevar del mig a Aiello i quan va enviar a Beran a Desintegració. Però no tot li eixia com ell havia planejat i tot li va eixir molt malament.

Lord Palafox és un home que es fa pasar per mercader però en realitat és un dòmenie de Desintegració. Quan Beran estava a Desintegració Lord Palafox era el seu mestre i el seu pare. Ajuda a Beran a fer-se panarca de Pao.

Aiello és el panarca de Pao. El seu fill era Beran. Aiello va ser assasinat pel seu germà segons lord Palafox. Aiello va matar a tres mercantil perque es pensava que li estaven prenent el pel.

23) El pastitx es la llengua comú a la majoría dels continents de Pao, encara que no tothom la coneixia. Era la llengua amb la que lord Palafox vol dominar Pao però el seu fill li diu que no podia dominar només amb eixa llengua perque no tothom la entenia i lord Palafox li va dir que ell l'ajudaria a dominar com a traductor.