2) Quin sistema numèric tenen els paonesos?
El sistema numèric està basat en el 8, es a dir, lo que aci i ara coneixem com 100, alli en Pao sería el 64.

7) Quins són els poders de Lord Palafox?
Te molts poders, l'han fet un montó de modificacions. Pot volar, tirar una flama per l'índex, desafiía la gravetat, pot sentir microones...

8) Quins són els motius de la visita de Bustamonte ca Lord Palafox? Què li demana? Quina és la resposta de Lord Palafox?
Bustamante necesita ajuda per a no tolerar més abusos per part d'altre món al que té que donar-li una quantitat de diners considerable i a més li arrivà un altre subjecte reclamant més diners. L'intenció de Bustamante era combatir amb tots aquestos abusadors pero s'adonà compte de que primer debía de aconcienciar a tots els paonesos; Canviar-les ese caràcter tan pasiu sin orgull ni força. Li reclama armes a Palafox, pero éste li contesta que li modificarà la actitid i ideología dels paonesos, començant per canviar la llengua a canvi de dones paoneses, boniques i intel.ligents.

15) Qui són i quin paper acompleixen en l'obra: Ercole Paraio, Gitan Netsko, Beran de Panasper, Bustamonte, Lord Palafox, Eban Buzbek, Fanquiel, Aiello, (Comenta’n només quatre dels vuit).
- Gitan Netsko:
Se trata d'una bonica paonesa de la qual es va fixar Beran. Es varen coneixer en la terminal de Desintegració. Era una jove enviada de Pao a Desintegració per a complair als habitants de Desintegració i ajudar en la procreació.
- Beran de Ponasper: Fill de l'anterior panarca de Pao Aiello, de pell blanca, cabells negres i tímid.
- Bustamante: Germà de Aiello, Beran per tant era el seu nebut, era gros i tenia una mente més desperta que la resta dels paonesos ja que habia viajat per altres mons.
- Palafox: Era un mag de Desintegració, amb molts poders. En Pao es va fer passar per baixet, amb roba marró i gris però en realitat era molt alt.

25) T'ha agradat el llibre? Per què?
El llibre en sí esmolt entretingut, molta ficció, visualitza i critica d'alguna manera la manipulació que es pot fer a la societat, la ingenuitat d'ésta, la diferenciació ideològica segons "els estaments socials" (per dir-lo d'alguna manera) es un llibre que pot ser tinga l'ntenció de transmetre algún misatge a més de la ciència-ficció.
En general m'ha agradat, menys la desconsideració i menyspreu que se li dona d'avegades a la dona.