CONTROL: ELS LLENGUATGES DE PAO.

8)
Els motius de la visita de Bustamonte a Palafox va ser perque Bustamonte tenia que pagar al mes, diners a Eban Buzbek si no volia ser el seu enemic i que en Pao ho volguera un enfrontament amb aquest. Com sabia que Bustamonte no tenia altra opció va recurrir a la ajuda de Palafox sino tota la seua vida estaguera destinada a pagr-li diners.
Palafox li va dir una condició, si ell volia la seua ajuda ell(Bustamonte) a camví tenia que aceptar les seues condicions.Ell li ajudaria però té que portar dones a Desintegració perque no hi havia cap.

10)
Palafox, el seu pla consistia en que Bustamonte la seua ciutat Pao tinguera que deixar les seues captures i adaptar-se a les de Palafox demanava,es a dir,com les costumes de Desintegració consistia en estudiar la llengua de Desintegració,formar en Pao un exercit consistent,preparat per qualsevol atac.Com si fora Desintegració,una ciutat identica.

12)
Al principi Beran va viure per un temps a la mansió de Palafox,que sempre estava buida.Es sentia trist perque n eixia,estranyava Pao,les seues terres,el mar...depres de un temps va anar a l´institut de Desintegració i va tindre que estudiar lingüistica i el llenguatge de Desintegracó que Finisterle li havia ensenyat un poc.

15)
-ERCOLE PARAIO:És el nom que es va pensar Beran quan estava en Desintegració i va veure en la terminal un conjunt de homes de Pao que havien anata Desintegració per aprendre tres llengues.Com Beran volia torna a Pao va decidir posar-se a la cua com si fora n paones mes.Va estar un any i a a nar amb aquest grup a Pao.
-GITAN NETSKO:És una dona que va anar a Desintegració per el contracte que tenia Palafox amb Bustamonte de traure dones de Pao per a ell.Aquesta va ser qui Beran li va agradar,va parlar amb ella sota el asunt del contracte i con qui va perdre la seua pubertat Beran.
-BERAN PANASPER:Era un fill de Aiello es a dir el seu descendent,va ser el que tinguera que reinar Pao.Era un xic prim amb el cabell llarg.Va tindre que adaptar-se a les costums de Desintegració,v lluitar per rebre el seu post,es a dir,com panarca tras la mort de son pare Aiello.
-BUSTAMONTE:És el oncle de Beran,qui va assasinar realment a Aiello.Era un home distint als Paonesos,prim,ulls foscos i la gent desconfiava d´ell perque havia recorregut molts planetes.Era un home orgullos.

21)
Beran es va presentar en Pao durant la festa que es feia alli que era el vertader panarca de Pao.Quan va fugir Bustamonte al seu palau Beran va anar alli,va pasar per la finestra amb els ulls com el foc i va apuntar amb el seu dit on exia foc a Bustamonte.El va matar perque quan Busatmonte estava parlant al poble va apareixer Beran i per venjança va anar matant(al seu exercit) a la gent de Pao i tal incident va provocar Beran rabia.