Pregunta 15:Gitan Netesko:

Es una paonesa d'ulls verds intensos. Va coneixer a Beran a Desintegració; cuan les dones de Pao anaven per a poder donar desendents als habitants de Desintegració. Gitan va ser escollida per Parafox i auest com havia sigut tutor de Beran i ella li feia gracia Gitan, li va donar com a primera ''dona'' a Beran. Ella i ell varen estar junts, fins que als pocs dies ella es va assaventar ques estaba embaraçada. A partir d'ací van al laboratori de Desintegració per a saber si es cert aixó, i en efecte peròg Gitan estava embaraçada de Palafox, ella al assaventar-se d'aixó es suïcidà.

Bustamonte:

Bustamonte es el germà de Ainello, antic panarca de Pao. Va pasar a ser regent a partir de la mort d'Ainello. A partir d'ací Bustamonte es una amenaça per a Beran, ja que ell es el furue panarca i bustamonte volia ser ell el qui tingués tot el poder.


Lord Parafox:

Lor Parafox es el millor mag de Desintegració. Aquest té molt poder i prestig. Aneillo el va contractar avans de morir, després de la seua mort palafox va ser encarcelat per Bustamonte. Gracies això Palafox va ajudar a Beran, fill de Ainello i futur panarca, a no ser assasinat per el seu oncle, Bustamonte. El va criar i donar una educació a Desintedració i va intentar canviar el planeta Pao saner. A la fí va ser un gran enemic de Beran.Ainello:

Ainello era el panarca de Pao. Aquest tenía tot el poder polític d'allí. Va acabar assasinat i a partir d'ací va haver un desequilibri a Pao. Va ocupar el tro el seu germà Bustamonte com a regidor i el seu fill Beran; el protagonista d'aquesta historia, va acabar ocupant el tro com li corresponia.Pregunta 8:


Bustamonte va a ca Palafox perque necesita ajuda. Després de tot el que va pasar amb la mort del seu germà, Ainello. Bustamonte es va fer panarca del planeta Pao. A partir d'ací ell no para de tindre problemes, ja que estaven en guerra amb drum; una ciutat d'un planeta.
I Pao necesitaba ajuda militar per a defendres; com Bustamonte havia barallat amb Mercaderies; que es un planeta que es dedica a vendre els seus productes. Bustamonte no podía tindre ajuda militar i defendres, això més que els seus abitants son molt conformistes i no defenen lo seu. Va fer que Pao a la fí acabara sent governada per els drums. després de ser conquerida, el cap dels drums Ebas Buzbek va fer un pacte amb Bustamonte, dient-li que si tots els mesos li pagaba un tribut ell a canvi deixava lliberada a Pao. Això va pasar pasar perque Ebas es va cansar de la actitud conformista i de pau que tenien els abitants de Pao. Bustamonte va acceptar, i així va acabar recobrant el poder.
Un dia va arribar un governant d'una altra ciutat del mateix planeta que els drums; demanant-li que a canvi d'homes ell li perdonaria tindre que pagar durant un mes el tribut. Grácies això Bustamonte es va cansar i va anar d'incgnit a Desintegració a demannar consell a Palafox, per a veure que podia fer per a lliberar-se'n.


Pregunta 10:


Palafox com a remei per a Pao i mirant el seu interes, va decidir ajudar a Bustamonte. Li va dir que el que tenía que fer era canviar la llengua de Pao; aixó es així perque la cultura d'una raça té que vore amb la llengua; i si volia que el s habitants de Pao foren més agresius i pogueren defendre més lo seu deuria canviar la llengua. A més a més també li va dir que també podria obtindre independencia Pao no assoles lliurat i amb el poder de defendres per si mateix si no també amb independencia comercial, ja que ara estava Pao enfrontat amb Mercaderies i no podien obtindre molts articles. Per aixó també tendria no assoles que refer una nova llengua per a ser més violents i orgullosos si no també una altra per a poder ser més ingeniosos i tecnologics. Aixó si a canvi d'ajudar-lo en tot aaixó de Pao tindrá que donar dones boniques i llestes de quinze a vint-i-quantre anys a Desintegració, per aixi ells poder pocrear i tindre més descendencia; ja que a Desintegració la reputació d'un home venia donada per el nombre de decendents i el paregut al pare, el nombre de dones i els debats guanyats entre ells.

Pregunta 25:


Quí va matar a Anuillo? Per qué?

En el llibre no explica qui va a ser, pero per deducció es pot saber. Va ser Palafox, aixó es axí perque Palafox era l'únic que guanyava alguna cosa amb la mort de Ainello. La seua intenció era fer-se amb Pao, així podria ser més poderós. Pero tot li va eixir malament oer culpa de Beran.

Pregunta 14:


Tot consistia en el número de dones, fills, el paregut en ells i també el exit de ser llestos.